2011. augusztus 23., kedd

Allen Walker




Név: Allen Walker
Születési dátum: 
12.25.
Kor: 
15
Horoszkóp: 
bak
Becenév: 
Tökmag
Innocence: 
parazita típusú - lőfegyver
Faj: 
ember - ördögűző
Amit szeret: 
enni, enni, enni, enni xD
Amit utál: 
alkohol és maga Cross xD

Allen eldeformálódott bal karral született, ezért szülei eldobták maguktól. Egy Mana Walker nevű vándorcirkuszi bohóc fogadta fiává, aki nagyon szerette. Egy nap Mana meghalt, és Allen-nek megjelent az Ezer Éves gróf. Mana lelke belezáródott egy fémcsontvázba, és démonná változott. Meg kellett ölni Allen-t. Mielőtt megtette volna, megátkozta. Az átok rászállt a bal szemére, aminek segítségével látja az emberi testbe zárt démoni lelkeket.
A Manával való harcban aktiválódik az ártatlansága, a bal kezébe beágyazódott fegyver életre kel, és legyőzi a démont. Máskor sem hagyja majd őt, mert ha egy démon a közelben van,a szeme megőrül.
Miután ezek lezajlottak, találkozik Cross Mariannal, aki ördögűzőt farag belőle, majd elküldi a Fekete Rendhez. Megismerkedik rengeteg ördögűzővel és fürkésszel. Az ellenség sem maradhat ki, persze. Igaz barátokra talál,és otthonra.
Felfedezi létezése értelmét, és felébred benne a Crown Crlown. Kiderülaz is, hogy valamilyen kapcsolatban áll a 14.-kel. A 14. egy Noah, a Zenész. Allen őt magában hordozza.
Tudni illik, hogy Allen parazita típusú ördögűző, akik rengeteget esznek. Ez azért van, mert a harcban sokkal több energiát használnak fel, mint azok, akiknek fegyver típusú Ártatlanságuk van,és általában valamivel erősebben is.Ennek meg van a hátránya,mert a parazita típusúak nem élnek túl sokáig…
De mégis,ő rátalál a céljára.Harc.Harc,az igazságért,a barátaiért,a családjáért; Az otthonáért. Mindenkiért,akit szeret.
Jobb keze, az emberekért van, míg a bal, a démonokért. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése