2011. augusztus 23., kedd

Noék



Név: Tyki Mikk
Születési dátum: 
nem tudni
Kor:
 26
Horoszkóp: 
nem tudni
Becenév: 
Tyki, Tyki állatka xD
Faj: 
Noé
Amit szeret: 
pókerezni, cigizni :D
Amit utál: 
játszani Roaddal xD

Tyki múltjáról nem sokat tudni, szeretett bálokra járni és bókolni a nőknek. Viszont egyikkőjükhöz sem közeledett, mert a szíve másra várt. Ő is Noé. Az élvezetek Noéja. Szeret harcolni és élvezi kínozni az áldozatait, Legtöbbször használt módszere, hogy kitépi az ellenfele belsőjét.
Az ereje a pillangóiba rejtőzik. A két tenyeréből bukkannak fel a fekete-lila lepkék. Néha előtűnik egy-egy nagyobb példány, amiket az áldozatába helyez, és azok belülről felfalják az illetőt. Érdekes még az erejében, hogy bármilyen dolgon át tud hatolni, vagy keresztül menni, amit nem akar megfogni, megérinteni.
 Ő nem szereti a Noé énjét, leginkább emberi alakban szeret tartózkodni és próbál felülkerekedni a gyilkolási ösztönén, de az nem mindig sikerül neki, főleg ha maga az Ezeréves gróf ad utasítást a gyilkolásra. Olyankor muszáj végezni az ördögűzőkkel, ilyenkor mindig a Noé alakjában van és a Noé ereje van a testében. Ilyen esetekben élvezettel és odaadással küzd. Sokszor teljesen beleéli magát a harcba és ezt onnan lehet észrevenni, hogy az arca félelmetesen eltorzul. Szóval mondhatjuk rá, hogy igen erős és veszélyes Noé.
Lenaleeval szerelmi kapcsolata volt, de nem tartott sokáig, pedig teljes szívéből szerette a lányt, és még mindig is szereti, mert állandóan rajta jár az esze, és ha bajban van, akkor azonnal megmenti.
Roaddal érdekes kapcsolatot ápol. Néha gyerekesen viselkedik vele, vagy undokul. De van, amikor szeretettel közeledik felé, persze ezt testvéri szeretetnek titulálja, mert ő csakis Lenaleeba szerelmes.
Allennel és Lavival, sőt még Kandával is borsos a kapcsolata. Gyűlölik egymást és állandóan összetűzésbe keverednek, ha találkoznak. Lavit és Allent azért utálja, mert Lenalee felé gyengéd érzelmeket tanúsítanak. Kanda felé azért van gyűlölködő hangulata, mert Lenaleet kishúgaként védi tőle. 
A többi Noéval mikor hogy áll. Valamikor kikészül tőlük, van, amikor igenis jól el tud beszélgetni velük.
Kinézete: Állandóan fekete ruhát visel, néha fehér inget és fekete nadrágot. A cilinderét csak a fekete együtteséhez hordja, ám harcokon nincs rajta. A göndör fekete haja hátrazselézve van, amikor alkalmian néz ki, de ha harc közben van, akkor csak hanyagul hordja. A cigi az pedig elmaradhatatlan xD Az mindig a szájában van ^^. Így néz ki, amikor a Noé alakjában van.
Amikor ember, akkor egy fehér felsőben és kék overálos munkásnadrágot visel, mert bányában 

dolgozik. És egy napszemüveget hord, meg persze a cigit xD.





Név: Road Camelot
Születési dátum: 
06.20.

Kor: 
nem tudni (de 16-nak néz ki)

Horoszkóp: 
ikrek

Becenév: 
Road

Faj: 
Noé

Amit szeret: 
illúziót készíteni, Allent xD

Amit utál: 
ha nem játszanak vele XD


Név: Jasdero - Debbito
Születési dátum: 
12.21. – 12.21.

Kor: 
17 - 17

Horoszkóp: 
bak - bak

Becenév: 
Jasdebi

Faj: 
Noé

Amit szeret: 
lövöldözi, hülyeséget beszélni xD

Amit utál: 
ha nem ők nyernek xD


Név: Ezeréves gróf
Születési dátum: 
nem tudni

Kor: 
7000

Horoszkóp: 
nem tudni

Becenév: 
gróf bácsi xD

Faj: 
Noé, ő a legelső Noé

Amit szeret: 
démonokat gyártani 

Amit utál: 
az ördögűzőket xD


Név: Lulubell
Születési dátum: 
02.22.

Kor: 
23

Horoszkóp: 
halak

Becenév: 
Lulubell kisasszony xD

Faj: 
Noé

Amit szeret: 
a körmeit manikűröztetni

Amit utál: 
ha nem sikerül a terve


Lulubell a bujaság Noéja. Nagyon csendes és ártatlan kinézetű. Ritkán avatkozik be a harcba. Inkább csak figyelő szokott lenni. Taktikával próbálja legyőzni az ördögűzőket. A démonait szabadítja rájuk, vagy a szolgálólányát, aki kivételes rajongással van érte, de ő nem foglalkozik vele, viszont készségesen megmenti, ha arról van szó. Az ereje az, hogy a kezéből két csápot illetve ostort tud csinálni, és ezeket remekül használja.
Kinézete: Emberi alakban hosszú szőke haja van, és fekete szemüveget visel, valamint tapadós fekete kosztümöt.
 Ha Noé alakban van, a haja hossza ugyanolyan, csak fekete. Eltűnik a szemüvege, megjelennek a csillagok a homlokán. Így olyan, mint egy macska, és valóban az is! J

Mert át tud változni cicává a csengőjét pedig a farkán hordja.






Név: Skin Bolic
Születési dátum: 
05.09.

Kor: 
29.

Horoszkóp: 
bika

Becenév: 
Skin

Faj: 
Noé

Amit szeret: 
harcolni és édességet zabálni xD

Amit utál: 
ha a kaja nem édes xD


Ő is Noé. Elég bunkó és tuskó alak! xD Állandóan édességet zabálna. Semmi nem tetszik neki és ilyenkor a szolgák agyonverésén tölti ki a dühét. Az erje az, hogy az egész teste áram! xD A villámokkal vezeti bele az ellenségébe a feszültséget.





Kinézete: Nagyon nagydarab! xD Fekete öltönyt hord. Tüskés haja van. Neki is csillagos a homloka! :P Ha az erejével harcol, akkor sárga színű páncél borítja be a testét.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése